Tag: πρόγραμμα

Tη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγή τους στο ΤΕΦΑΑ και σε Στρατιωτικές Σχολές.

Η δημοτική Αρχή έχει δώσει μεγάλο βάρος και υλοποιεί το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους» και στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη στεγαστεί στο Περιστέρι 32 οικογένειες και συνολικά 47 άτομα, τα οποία διαβιούσαν σε συνθήκες έλλειψης στέγης.

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα δίνει επιδότηση για τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Η Δημοτική Αρχή με τον χαρακτήρα και του Τεχνικού Προγράμματος που έφερε προς ψήφιση, επιβεβαιώνει ότι σχεδιάζει μακριά από τις λαϊκές ανάγκες.

Ο Δήμος καλείται να υλοποιήσει ένα τεχνικό πρόγραμμα σε ασφυκτικές συνθήκες οικονομικής, υγειονομικής και περιβαλλοντικής κρίσης

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, το δίκτυο του ΟΚΑΝΑ και άλλους φορείς, διοργανώνει για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, το πρόγραμμα της «Ακαδημίας Γονέων».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέσα στον Ιούνιο τα εν λόγω προγράμματα θα αξιολογηθούν από τον ΟΑΕΔ και στο τέλος του ίδιου μήνα, όσοι επιλεγούν θα βρεθούν στις θέσεις τους.

Επιστολή στον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης (και στον Δήμο Ηλιούπολης), έστειλε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας στην πόλη μας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΠPLUS.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., ύστερα από την υπʼ αριθ. Πρωτ. 283-20/02/2020 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο...

Ο χάρτης της ακραίας φτώχειας στην Αττική - Γεύματα σίτισης. - Επιχορήγηση για την καταπολέμηση της φτώχειας στην Περιφέρεια Αττικής ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Όλα τα προγράμματα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. (μικρής και μεγάλης πισίνας, τένις, γυμναστικής, παραδοσιακών χορών) θα επαναλειτουργήσουν στις 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω του ότι η διαδικασία πρόσληψης γυμναστών για το 2020 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Τι κοινό έχει το πιάνο της Ηρώς Κωσταντοπούλου με την συσκευή του πολύγραφου; Οι γελοιογραφίες της Κατοχής πώς συνδέονται με τα οχυρά Ρούπελ; Γιατί εκπέμπεται η λέξη «σαμποτάζ» με σήματα μορς από τον ασύρματο που χρησιμοποιούσαν οι αντάρτες;

Την επισκόπηση του φαινομένου των μεταναστεύσεων στα νησιά του Ιονίου Πελάγους επιχείρησε στην ομιλία του ο καθηγητής Ιστορίας του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Παγκράτης, κλείνοντας τις εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου...