Tag: συνάντηση

Γ. Πατούλης: «Συνεργαζόμαστε με τους Δήμους, με στόχο την τοπική ανάπτυξη, την υλοποίηση υποδομών που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής τους»

Ο ΣΠΑΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αυτό αναδείχθηκε από την σημερινή πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Συνδέσμου, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Γιάννη Κωνσταντάτου...

Το Σάββατο 9/11/2019, πραγματοποιήθηκε η 22η Συνάντηση Χορωδιών, που βρήκε και φέτος μεγάλη απήχηση στο κοινό της Ηλιούπολης, καθώς είναι ένα χορωδιακό φεστιβάλ που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο.

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 50 χρονών ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριανταφύλλου, ο οποίος δούλεψε πολλά χρόνια στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», πραγματοποιώντας δεκάδες συνεντεύξεις με ξεχωριστά πρόσωπα και διεθνείς προσωπικότητες.

«Μαζί για την Αλληλεγγύη» ήταν ο τίτλος της διήμερης (2, 3/3) πανελλαδικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τη διεξαγωγή έξι εργαστηρίων επάνω σε θέματα αλληλεγγύης.

Την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από 14.00 - 22.00 ώρας, στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, πενταμελής επιτροπή θα είναι στη διάθεση πολιτών, για να συζητήσουν θέματα αστυνομικής φύσης

Την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017,, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης συμμετείχε στην 19η Ενημερωτική Συνάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,

Οι ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄και της Ε΄τάξης (σχ. έτος 2016-2017) διαγωνίζονται στο ελληνικό τμήμα στην 17η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – CAMERA ZIZANIO 2017.

Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και η Δικαιοσύνη για Όλους σε κοινό κάλεσμα-συνάντηση πολιτών, την ημέρα Διεθνούς Δικαιοσύνης, στον κινηματογράφο Δεξαμενή, στην Πλατεία Δεξαμενής.

«Ξενύχτι» έξω από το Υπουργείο Υγείας για τους νοσηλευτές, με βασικό αίτημα «να αποτραπεί ο κίνδυνος για περαιτέρω μισθολογικές απώλειες της τάξεως των 150 ευρώ μηνιαίως, που πρόκειται να αντιμετωπίσει το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ/ΠΕΔΥ εντός του 2017».

Δεν προσφωνείς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στον ενικό. Δεν ξαπλάρεις στην πολυθρόνα σου, δεν παίζεις με τα δάκτυλά σου ή κοιτάς τα νύχια σου. Δεν κοιτάς το ρολόι σου σε στιλ «αρκετά μας ζάλισες, έχουμε και δουλειές»

Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και των Αντιδημάρχων Παναγιώταρη, Χατζηδάκη και Δημητρόπουλο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Μπενίση Ιωάννη, τον Γενικό Δ/ντη ανάπτυξης & παραγωγής έργων Κων/νο Βουγιουκλάκη και τον Διευθυντή ανάπτυξης σχέσεων με τους ΟΤΑ Παναγιώτη Νικήτα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν, όπως και έγινε άμεσα, οι παρεμβάσεις στην περιοχή του Πανοράματος Ηλιούπολης.

Τον Ομοσπονδιακό υπουργό της Γερμανίας και επικεφαλής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης Χανς Γιοαχίμ Φούχτελ υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.