Tag: σχολείο

Οι δάσκαλοι του εκφράζουν τη θλίψη τους μεσω των social media. Το tvxs.gr επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής που γνώρισαν τον μαθητή και οι οποίοι επανέλαβαν όσα έχουν πει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας.

Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 541/97 για τη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Λαύρας κατά τις ώρες λειτουργίας του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ''Η Θεομήτωρ''. Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλα τα Σχολεία της πόλης μας. Δημόσια και Ιδιωτικά.

Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και συνεχίζει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Δημάρχου, διακόπτεται η λειτουργία του σχολείου για σήμερα Δευτέρα 18/01/2021, λόγω προβλήματος της θέρμανσης.

Σε αυτό, λαμπροί και καταξιωμένοι Πρωτοψάλτες και Μουσικολόγοι δίνουν το στίγμα τους μέσα από στοχευμένες και εποικοδομητικές εισηγήσεις.

Σας στέλνουμε την απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην ανακοίνωση της ΔΕΗ για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι που αναρτήσατε στις 6/12/2020

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης με ανάρτησή του ζητά τη βοήθειά όλων μας για να συγκεντρωθούν μερικά ζευγάρια παπούτσια για αγόρια νούμερο 37 38 39 40 που να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να τα διαθέσουν σε μαθητές τους που τα έχουν ανάγκη.

Τα παιδιά που ζητούσαν καλύτερες υγειονομικές συνθήκες μέσα στις τάξεις τους και κατακρίθηκαν όσο κανείς για τα δίκαια αιτήματα τους συνεχίζουν να κάνουν μαθήματα ανθρωπιάς στους επικριτές τους.

Με την χώρα να έχει μπει για τα καλά στη δεύτερη φάση υπερμετάδοσης του κορονοϊού και με τον αριθμό των κρουσμάτων που καθημερινά ανακοινώνονται να προκαλούν το ένα σοκ μετά το άλλο, γονείς από το 7ο δημοτικό Δάφνης καταγγέλλουν στο newsit.gr πως η διεύθυνση του σχολείου αποκρύβει τον πραγματικό αριθμό των νοσούντων με σκοπό να μην σταματήσουν τα μαθήματα.

Την έλλειψη καθηγητή για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Χημείας στο 1ο Λύκειο Υμηττού καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δάφνης-Υμηττού.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 4ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» (ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ)

Σύμφωνα με την γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και με απόφαση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το τμήμα που φοιτά ο μαθητής θα παραμείνει κλειστό για δεκατέσσερις (14) ημέρες.

Με απόφαση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης διακόπτεται από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία και των δύο τμημάτων της 5ης Τάξης, λόγω της κοινής εκπαιδευτικής ώρας των δύο τμημάτων στο μάθημα των Γαλλικών.

Με σύνθημα «Κανείς δεν θα παίξει με την υγεία και τη μόρφωση των παιδιών μας!», η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής καλεί στην κινητοποίηση που διοργανώνουν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια.