Tag: όμοροι δήμοι

Τοπικά ΜΜΕ όμορου δήμου που σχολιάζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ότι δεν άπτεται λογικής.

η Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή δευτερευόντων αγωγών ομβρίων περιοχής Άνω Γλυφάδας (σε τρία τμήματα)», προϋπολογισμού 3.700.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!»

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγ. Δημητρίου σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου, Μαρίας Ανδρούτσου, του Προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ&Δ), κ. Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη και του Διευθύνοντος Συμ-βούλου της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), κ. Θεόδωρου Γκοτσόπουλου με αντικείμενο ...

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης και πρώην αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Ιωάννης Μπάκας.

Σχετικά με την διαδικασία μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών από το TAEKWONDO στο χώρο της πρώην Ολυμπιακής Εγκατάστασης του Χόκεϊ στο Ελληνικό.   Σε συνέχεια της συμφωνίας  του Αν.

Σας καλούμε σε δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, της οποίας είστε μέλος, την 29η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη κι ώρα 19:00΄ στο Δημαρχείο Βύρωνα σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010 και τη με αριθμό 266/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:   Γνωμοδότηση επί του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων (Τ.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 συναντήθηκαν αντιπροσωπείες από 6 δημοτικές παρατάξεις των Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού - Αργυρούπολης. Μετά από ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις και ανταλλαγή απόψεων για το θέμα του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας Ελληνικού, κατέληξαν στα εξής:   Η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την παραχώρηση της έκτασης στον Λάτση, έχει προβλήματα νομιμότητας με βάση το εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Με κοινό κείμενο, πραγματοποιούν παρέμβαση, ενόψει της σημερινής (9 Ιουλίου 2015) έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της κεντρικής ένωσης Δήμων Ελλάδας, οι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ικαρίας Σταμούλος Στέλιος, Καισαριανής Σταμέλος Ηλίας, Πάτρας Πελετίδης Κώστας, Πετρούπολης Σίμος Βαγγέλης και Χαϊδαρίου Σελέκος Μιχάλης. Οι Δήμαρχοι καταγγέλλουν την ΚΕΔΕ που όπως αναφέρουν «καλεί σε σύναξη τους δημάρχους της χώρας όχι για να αντιμετωπίσουν ως όφειλαν τα προβλήματα και τις ανάγκες του λαού, αλλά για να εξυψώσουν τη λεγόμενη εθνική ενότητα, τη συναίνεση, δηλαδή, και την υποταγή του λαού στις μυλόπετρες ΕΕ ? ΔΝΤ και αστικών δυνάμεων».