Λύθηκε το μυστήριο με τη σορό που βρέθηκε στο Σούνιο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς,  κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου.

Μετά από εξέταση DNA, διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 67χρονο οδηγό σχολικού λεωφορείου Παναγιώτη Βόσσου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τα Βριλήσσια, όπου έμενε μόνος.

Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρισκόταν η σορός, η νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν εντόπισε τα αίτια του θανάτου, τα οποία παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που ίσως φωτίσουν περισσότερο την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι παρέλαβαν την υπόθεση από το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό κίνητρο τους οικονομικούς λόγους.

Ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι το τηλέφωνο του θύματος, που παρέμενε κλειστό σε όλο το διάστημα της εξαφάνισής του, είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει έρευνα στο σπίτι του 67χρονου οδηγού, ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι που να δικαιολογεί την κατάληξη, όπως κάποιο σημείωμα που να δείχνει ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βόσσου είχε σημάνει Silver Alert, που είχε ανακοινωθεί από τη Γραμμή Ζωής και το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα Ειδοποίησης.

πηγήΠροβλήθηκε 238 φορές

Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Βύρωνα για την κακοκαιρία Λέανδρος

Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της κακοκαιρίας Λέανδρος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας με στόχο τη λήψη έκτακτων μέτρων και την καλύτερη προετοιμασία του Δήμου, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ.