-->

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Στα πέριξ 06 Ιουνίου 2025

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (06.06.25) στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με μία δημοτική υπάλληλο να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα απορριμματοφόρο και ένα ταξί. 

Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Καλαμακίου, στο ύψος του Αλίμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ταξί, που το οδηγούσε ένας 23χρονος, επιχείρησε να κάνει προσπέραση και «καρφώθηκε» στο απορριμματοφόρο.

Η δημοτική υπάλληλος 65 ετών, η οποία βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Τροχαίο στην Ποσειδώνος με σύγκρουση ταξί και απορριμματοφόροΤαξί καρφώθηκε στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια δημοτική υπάλληλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη αντικαταστούσε εκτάκτως σήμερα μια συνάδελφό της ενώ λίγες μέρες πριν είχε καταθέσει τα χαρτιά της για να συνταξιοδοτηθεί.

Λόγω του τροχαίου η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

φωτο +ρεπορτάζ στο: www.newsit.gr


Προβλήθηκε 1632 φορές

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:  ''Διετής σφράγιση πρατηρίου καυσίμων λόγω νοθείας από την ΑΑΔΕ''

Σημειώνεται ότι, στο διάστημα μεταξύ της δειγματοληψίας και της οριστικής γνωμοδότησης από τις χημικές υπηρεσίες του Κράτους, το πρατήριο είχε αλλάξει εκμεταλλευτή και είχε λάβει νέα άδεια λειτουργίας με διαφορετικό ΑΦΜ.