To Καλοκαίρι των προσλήψεων.

Αρθρογραφία 19 Αυγούστου 2013

H Τρόϊκα λέει, ο Υπουργός έχει έτοιμες λίστες απολύσεων,  αλλά ο Έλληνας βρίσκει ακόμη "τρούπες" για να "τρουπώσει".

 

Έτσι μέσα στο Καλοκαίρι αποφασίστηκε η Πρόσληψη Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (5 τον αριθμό), η Πρόσληψη Eιδικής Συ?βούλου και Ειδικής Συνεργάτιδας ?ε σύ?βαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισ?ένου χρόνου, στο Γραφείο της Γενικής Γρα??ατέως Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών , με απόφαση του Αναπληρωτή Υφυπουργού Εσωτερικών με έναρξη την 01.07.2013 και λήγει (η σύμβαση) αυτοδικαίως ταυτόχρονα ?ε την αποχώρηση για οποιονδήποτε λόγο του Υπουργού που τους προσέλαβε, χωρίς  άλλη διαδικασία.

 

Κουράστηκα να διαβάζω και να βρίσκω τέτοιου είδους προσλήψεις. Καλά να μας κάνουν....

Προβλήθηκε 1058 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.