Και να φανταστείς ότι υπάρχουν πολλοί που κοινοποιούν στο facebook,(ονόματα δεν λέμε), τα προγράμματα αυτά των Κ.Ε.Κ. όπως επίσης και Δήμοι που συνεχίζουν να παίζουν με τις ψυχές των ανέργων συπράττοντας σε προγράμματα τύπου ΤΟΠΕΚΟ & Το.Π.ΣΑ
 
Με ειδική επιτροπή θέλει ο υπουργός εργασίας να προλάβει την ξεφτίλα των ΚΕΚ που για να προσελκύσουν ωφελούμενους από τα νέα προγράμματα τάζουν δώρα!Ανάλογα τον ανταγωνισμό τα δώρα ποικίλουν από ένα tablet έως και αυτοκίνητο (βέβαια για να πληρώσουν μεταφορικά ούτε λόγος!).
 
Τα ερωτήματα για εμάς είναι πολλά!
 
Πρώτα κ.Υπουργέ αφήνετε τα ΚΕΚ να κερδοσκοπούν αφορολόγητα,ν'ανοίγουν χωρίς κριτήρια,δεν κάνεις κανέναν έλεγχο για την τήρηση των όρων του προγράμματος και μετά από όλα αυτά φτιάχνεις μία επιτροπή που θα κοιτάξει τι;Το αν κερδοσκοπούν πολύ ή το αν εμπαίζουν τους ωφελούμενους και παράλληλα τηρούν τους ανύπαρκτους όρους λειτουγείας τους;
 
 
Ακολουθεί άρθρο από την http://www.imerisia.gr
 
Στο «μικροσκόπιο» ειδικής επιτροπής του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μπαίνουν οι παροχές που υπόσχονται σε ανέργους με voucher τα κέντρα κατάρτισης (προσφορές μελλοντικών θέσεων εργασίας, Tablets, I.X. αυτοκινήτου κατόπιν κλήρωσης) προκειμένου να τους προσελκύσουν και να υπογράψουν συμβάσεις.
 
 
Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση συγκροτήθηκε τετραμελής επιτροπή που θα ελέγχει περιπτώσεις παρόχων κατάρτισης (ΚΕΚ κ.ά.) οι οποίοι ακολουθούν «επιθετικές πρακτικές για την προσέλκυση ωφελουμένων».
 
 
Ειδικότερα, η Επιτροπή θα συλλέγει, θα καταγράφει και θα προωθεί στις αρμόδιες, κατά περίπτωση Αρχές, αναφορές και καταγγελίες για παραπλανητικές, παρελκυστικές, αντιδεοντολογικές ή αθέμιτες πρακτικές.
 
 
Κατά προτεραιότητα θα ελεγχθούν περιπτώσεις για τα δύο προγράμματα της «επιταγής εισόδου» νέων ανέργων ηλικίας 18-24 ετών και 25-29 ετών τα οποία υλοποιούνται. Στην Επιτροπή που συγκροτήθηκε μετέχουν στελέχη της Μονάδας ελέγχου της ειδικής υπηρεσίας εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, της μονάδας επιτόπιων επαληθεύσεων της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού», του τμήματος Πολιτικής Καταναλωτή και νομικοί. 
 
Η Επιτροπή θα μπορεί να επιλαμβάνεται αυτεπαγγέλτως, μετά από πληροφορίες, ή και με εντολή της ηγεσίας του υπουργείου, ενώ θα υποβάλει εκθέσεις και εισηγήσεις για την επιβολή κυρώσεων στους παραβάτες.
 
από: http://vforvoucherades.blogspot.gr/

Προβλήθηκε 1121 φορές
3 tips για να συντηρήσουμε τον λέβητα του σπιτιού

Όσο βρισκόμαστε στο σπίτι μας κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα. Μαγειρεύουμε, βλέπουμε τηλεόραση, κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο... Ωστόσο, μάλλον δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι το ζεστό περιβάλλον που απολαμβάνουμε στο σπίτι και το ζεστό νερό που χρησιμοποιούμε, τόσο για το μπάνιο μας όσο και για να πλύνουμε τα πιάτα, οφείλονται στον λέβητα που χρησιμοποιούμε.