Σήμερα υπάρχουν οι  ευκαιρίες εκείνες για όμορφα τηλεφωνήματα, ωραίες ειδήσεις, ξαφνικές προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη …

Κώστας Λεφάκης

Σε ποια ζώδια το τηλέφωνό τους θα πάρει «φωτιά»; Σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, η Κυριακή φέρνει στο προσκήνιο θέματα διαπροσωπικών σχέσεων κι επικοινωνίας, αφού ακόμη η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στο Ζυγό. Κατά τις βραδινές ώρες σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο, οπότε μπορείς να περιμένεις μία αύξηση της αισιοδοξίας σου και μία πιο θετική προσέγγιση σε θέματα επικοινωνίας. Αν είχες προβλήματα με το ιδιωτικό σου όχημα, η ημέρα ενδείκνυται να τα τακτοποιήσεις, ενώ παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά τα οποία διευθετείς με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή έφτασε, Ταύρε μου κι εσύ φροντίζεις να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου και να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. Η Σελήνη στο Ζυγό φέρει στην προσοχή σου θέματα σχετικά με την ευεξία και τη ρουτίνα σου, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου ή κάποια προσωπικά σου αντικείμενα. Όσο προχωρά η ημέρα, κατά το βραδάκι ολοκληρώνεται και η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Νότιου Δεσμού, οπότε καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στην ψυχική σου ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε μου Δίδυμε, μία όμορφη ημέρα έφτασε για το ζώδιό σου, με την Σελήνη στο Ζυγό να σου κάνει τη διάθεση παιχνιδιάρα. Το καλύτερο νέο είναι πως ο Δίας που θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ζώδιό σου και σήμερα να είναι σε τρίγωνο με τη Σελήνη, πολλαπλασιάζοντας τη δημιουργικότητά σου, αλλά και τις κατακτήσεις σου. Παράλληλα, όσο προχωρά η Κυριακή, αρχίζεις κι εκτιμάς τη δύναμη της ενδοσκόπησης, προτιμώντας να περάσεις το βράδυ σου πιο χαλαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή έφτασε, αγαπητέ μου Καρκίνε, οπότε κι εσύ προτιμάς να χαλαρώσεις στο σπίτι σου με πρόσωπα με τα οποία αισθάνεσαι οικειότητα. Κάτι αντίστοιχο επιβεβαιώνει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού που συναντά με τρίγωνο το Δία και το βράδυ με σύνοδο τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό. Η ηρεμία και η προσωπική σου ζωή έρχονται στο προσκήνιο και δεν μοιάζει να έχεις ιδιαίτερη όρεξη να εργαστείς ή να οργανώσεις τυχόν φιλόδοξα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η Κυριακή σε καθιστά ανέλπιστα δημοφιλή και γοητευτικό, με την Σελήνη να διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού και να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία. Η διάθεσή σου είναι καλή, η αισιοδοξία σου στα ύψη κι αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς, κάνοντας τους άλλους να θέλουν να σε βάλουν στη ζωή τους. Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα διπλωματική κι αποτελεσματική, άρα είναι μία καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις ή σημαντικές συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Κυριακή, αγαπητέ μου Παρθένε κι εσύ φροντίζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και τα οικονομικά σου, με την Σελήνη στο Ζυγό να φέρνει στο προσκήνιο τέτοιου είδους θέματα. Μέσα στην ημέρα σε απασχολούν ζητήματα επαγγελματικών, κοινωνικής ανόδου και χρήματος, αφού το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία κι έπειτα η σύνοδός της με τον Νότιο Δεσμό στρέφουν εκεί την προσοχή σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να αναλωθείς σε σκέψεις του παρελθόντος, αφού τείνεις να υπεραναλύεις τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, όντως την Κυριακή φαίνεται να είσαι ο πρωταγωνιστής με την Σελήνη από το δικό σου ζώδιο να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία κι αυτό σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση κατακόρυφα. Σήμερα, επιδιώκεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και παρατηρείς πιο προσεκτικά τον κόσμο γύρω σου. Είναι μία άριστη στιγμή να αναζητήσεις νέες περιπέτειες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πρόσεχε, όμως, γιατί το βράδι με την σύνοδο Σελήνης και Νότιου Δεσμού μπορεί να νιώσεις πνευματικά ή σωματικά εξουθενωμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, η Κυριακή μοιάζει να σου ‘ρουφά’ σημαντικό ποσοστό της ενέργειάς σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο Ζυγό. Αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος, όμως τελικά, το τρίγωνό της με το Δία υποδηλώνει πως θα συμφιλιωθείς με αρκετές ‘παραμελημένες’ πτυχές του εαυτού σου. Παράλληλα, φροντίζεις να κάνεις μία προσεκτική ενδοσκόπηση ανακαλύπτοντας σημαντικά μοτίβα του εαυτού σου, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες όπου και κορυφώνεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβερή η Κυριακή για το ζώδιό σου, Τοξότη, αφού η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας θετική ενέργεια στις κοινωνικές σου σχέσεις και δραστηριότητες. Μπορείς σήμερα να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες δημιουργώντας νέες φιλίες. Νιώθεις πιο αισιόδοξος και έτοιμος να μοιραστείς τις ιδέες και τα όνειρά σου με τους άλλους. Το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απελευθερωθείς από παλιά μοτίβα που δεν εξυπηρετούν πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα Κυριακή, Αιγόκερε, η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στην καθημερινή σου ζωή και την καριέρα σου. Μπορείς να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Το βράδυ, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό σε καλεί να κλείσεις κύκλους και να αφήσεις πίσω παλιές συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πια. Συνιστάται να αναλογιστείς τα επιτεύγματά σου και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε σε κρατά πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας αισιοδοξία και θετική ενέργεια στις επαφές σου και τις δραστηριότητές σου. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα. Η ενέργεια αυτή σου προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση των οριζόντων σου, ενώ η βραδινή σύνοδος με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που χρειάζονται επίλυση. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και να εστιάσεις σε νέες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με το Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα και θέματα οικογένειας. Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να εξετάσεις επενδύσεις ή να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ευνοούνται, προσφέροντας στιγμές χαράς και αρμονίας. Ωστόσο, το βράδυ, η σύνοδος της Σελήνης με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό μπορεί να φέρει προκλήσεις και να αναμοχλεύσει παλιά θέματα ή ανεπίλυτες οικογενειακές διαφωνίες

www.oroskopos.gr


Προβλήθηκε 286 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.