Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο. Σήμερα όμως η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Είναι μια πολύ δυνατή στιγμή λοιπόν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την καθημερινότητα τους, να θέσουν νέους στόχους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση τις ιδέες και τις απόψεις τους. Η μέρα δίνει δυνατή ώθηση στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις επαφές και προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για πνευματικές αναζητήσεις, για καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, αλλά και για ενασχόληση με τα παιδιά, τους εφήβους και τα δικά τους ζητήματα. Το μυαλό μας διεγείρεται με ποικίλους τρόπους και μπορεί να είμαστε πιο επινοητικοί. Στις 21:12 η Σελήνη θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα προχωρήσει στον Ζυγό. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σχηματίζοντας υπέροχες όψεις που υπόσχονται αν μη τι άλλο θετικότερη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος κι Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στους Διδύμους και κάνουν την Παρασκευή ιδιαίτερα πολυάσχολη, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσετε πολύ χρόνο στη διάρκεια της ημέρας απαντώντας emails, τηλέφωνα, κάνοντας συσκέψεις και επαγγελματικά ραντεβού. Γενικότερα όλη η εβδομάδα έχει έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται και τα «κοσμικά» φώτα αγαπητοί Δίδυμοι είναι πάνω σας! Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε σε όλους τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να μαγνητίσετε τα πλήθη με τη γοητεία που εκπέμπετε. Σήμερα η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στο ζώδιο σας είναι εξαιρετικά βοηθητική για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο παντού. Επωφελημένοι θα είστε τόσο σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, σεμιναρίων, κλπ., όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Με κάποιον τρόπο φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η χαρισματική σας προσωπικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια αγαπητοί Καρκίνοι, φαίνεται ότι η ζωή εξελίσσεται περισσότερο στο «παρασκήνιο» παρά στα φώτα! Κάποιοι μπορεί τώρα να βρίσκεστε σε μια περίοδο προετοιμασίας για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα γίνει τον άλλο μήνα. Άλλοι μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι γιατί διαβάζετε για εξετάσεις αν σπουδάζετε, άλλοι γιατί μπορεί να είναι οι συνθήκες τέτοιες που αναγκάζεστε να περιοριστείτε και να μην είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Σε κάθε περίπτωση κάτι φαίνεται να ετοιμάζετε λίγο κρυφά, λίγο μυστικά και σε λίγες μέρες που θα περάσει ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο θα αρχίσετε να δρομολογείτε την κοινοποίηση του.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή φιλοξενεί την τυχερή όψη συνόδου Ήλιου-Ερμή σε θέματα που σχετίζονται με τους στόχους σας, τα οικονομικά της δουλειάς σας, αλλά και τους συνεργάτες και φίλους. Επαγγελματικές συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα, όπως και τις επόμενες δυο μέρες. Ακόμη μπορεί να προκύψει και μια ιδιαίτερα θετική οικονομική επένδυση ή φίλοι να σας μιλήσουν για κάποια τέτοια ευκαιρία. Είναι μια μέρα για να δείξετε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και να παρασύρετε και άλλους με τη θετική σας διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο σας και τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα και ίσως νιώθετε να συσσωρεύονται πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν είστε αποφασιστικοί και αποφασισμένοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να κάνετε όσες προσπάθειες χρειάζονται για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές και να έχετε λίγο περισσότερη ευελιξία στο πρόγραμμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα ενεργητική και τυχερή μέρα σήμερα για να προωθήσετε περαιτέρω τη δουλειά σας. Κάποιοι ανάλογα και με την ηλικία σας μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Ίσως έχετε επιτυχία σε εξετάσεις ή αποφασίσετε ένα μεταπτυχιακό. Αλλά και σε θέματα δουλειάς θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο αποφασισμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες της καριέρας σας. Θα είστε πιο πειστικοί όταν μιλάτε με άλλους συνεργάτες ή προϊσταμένους. Για κάποιους άλλους Ζυγούς, καθώς το βράδυ η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας, η σημερινή μέρα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για μια απόδραση για το γουηκέντ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα είναι το κύριο πιάτο της σημερινής μέρας με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους. Ίσως υπάρχουν ζητήματα με επενδύσεις, κληρονομιές, συμβόλαια, διατροφές, δάνεια, κάρτες. Σε κάθε περίπτωση οι όψεις είναι αρκετά θετικές για να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδα σας και να έχετε επιτυχία και σε κάποια καινούρια επένδυση. Ακόμη είναι μια καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας. Αν ασχολείστε με την έρευνα είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα ευρήματα σας. Ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα με τον σύντροφο σας αν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πολύ δυνατό τέλος της εργάσιμης εβδομάδας υπόσχεται η σύνοδος Ήλιου-Ερμή τόσο για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και για το γάμο και τις σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να συζητήσετε αρκετά πάνω στις διαφορές που μπορεί να έχετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την πορεία αυτών των σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών. Φυσικά θα πρέπει να είστε και καλοί ακροατές. Είναι σημαντικό να κατανοείτε ακριβώς και την άλλη πλευρά. Ακόμη μπορεί τώρα να μπαίνετε στη διαδικασία υπογραφής κάποιας συμφωνίας ή συμβολαίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Αυτό σημαίνει ένα τσεκ απ, κάποιες αποφάσεις για τη διατροφή και την άσκηση. Βέβαια το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε έναν τρόπο να κατευνάσετε το στρες στον οργανισμό σας. Κυρίως αυτό που προέρχεται από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Καθώς πλησιάζουμε την Πανσέληνο του Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, φαίνεται πως αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Και ναι μεν αυτό θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο, από την άλλη μπορεί να αποδυναμώσει τις άμυνες του οργανισμού σας αν δεν τον φροντίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας δύσκολα κρύβονται με τη σημερινή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο απαιτεί πιο μετριοπαθείς συμπεριφορές και καθώς συγκρούεται σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη όταν λέτε κάτι με σιγουριά και ένταση μπορεί οι άλλοι να το παρεξηγήσουν ως επιθετική συμπεριφορά, γι’ αυτό να είστε ευέλικτοι και κάπως πιο μετριοπαθείς όταν εκφράζεστε ακραία, κυρίως σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν καλά. Βλέπετε δεν συντονίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή κυρίαρχη όψη Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ως φαίνεται, θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά καλύτερα για να απολαμβάνετε και ελεύθερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου πιθανώς και ως εξοχική κατοικία. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν τα θέματα ενός μέλους της οικογένειας σας κι αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση.

https://asibiliou.gr

Προβλήθηκε 2404 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.