Έντονη η σημερινή μέρα, διανθισμένη με ποικίλες επιρροές που την κάνουν από ιδιαίτερα δυναμική μέχρι λίγο κυκλοθυμική. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο πηγαίνοντας κόντρα στην επιθυμία μας για πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Η Παρθένος σχετίζεται κυρίως με τις υποχρεώσεις μας, πιο φρενήρεις ρυθμούς στη δουλειά και το τετράγωνο με τον Δία στους Διδύμους, η μοναδική της όψη σήμερα, πιθανόν αν δεν καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε σε όσα έχουμε να διεκπεραιώσουμε να μας δημιουργεί στρες ή και ένα νοητικό αλαλούμ.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί τις μεσημεριανές ώρες. Επίσης ας μη δραματοποιούμε ό,τι μας συμβαίνει και υπερβάλλουμε στη συμπεριφορά μας.

Η μέρα δεν προσφέρεται για ρίσκο και για επενδύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στις υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο από το πρόγραμμα σας δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι να μεταδίδετε το στρες σας και στους άλλους σήμερα ή να υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας κυρίως στον χώρο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Δία μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής ή συνεργάτης σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία κι επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε. Σήμερα, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Ακόμη βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε λίγο, καθώς με τον Δία στον 12ο οίκο σας μπορεί να νιώθετε πιο άτονοι ή να έχετε εξαντλήσει τον εγκέφαλο σας από τις πολλές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα ειδικά συνεργάτες ή φίλους. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα και τις μεσημεριανές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης-Δία μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Επειδή είμαστε σε μια απαιτητική εβδομάδα από πλευράς θερμοκρασιών, θα πρέπει να έχετε ενέργεια αλλά και καλή ψυχολογία για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες αλλά και τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, η μοναδική της όψη σήμερα, μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας. Προσέξτε ακόμη τα έξοδα που κάνετε να είναι καλά υπολογισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο κι ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες έχετε κυρίως τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα στις σχέσεις σας και οι αντιδράσεις σας να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στην Παρθένο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς αν εργάζεστε μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια στον επαγγελματικό σας χώρο. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Από την άλλη, ίσως πάνω στην επιθυμία σας να φανείτε χρήσιμοι σε κάποιον υποσχεθείτε περισσότερα από αυτά που δύνασθε να παράσχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στους Διδύμους. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Γενικότερα τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιο σας η υπομονή είναι το πολυτιμότερο όπλο σας.

https://asibiliou.gr

Προβλήθηκε 918 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.