Η Σελήνη σήμερα κινείται στο  ζώδιο του  Σκορπιού και  οι διαθέσεις μας είναι πιο σκοτεινές και μελαγχολικές, όμως το τρίγωνό της με τον Κρόνο μας βοηθά να βρούμε και λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα μας

ΚΡΙΟΣ

Τρίτη, φίλε Κριέ, η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, σοβαρεύοντας και συγχρονίζοντας τις σκέψεις και τις πράξεις σου. Πρόκειται να εστιάσεις σε βαθύτερα θέματα και να αναζητήσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να βρεις την εσωτερική δύναμη και την αντοχή που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά με αυτοπεποίθηση. Κάνεις μια ενδοσκόπηση και εξετάζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε μου, η Τρίτη φέρνει θετικές ενέργειες με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτή η όψη δημιουργεί μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να χτίσεις γερές βάσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και να επιλύσεις εκκρεμότητες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Οι επαφές σου με φίλους και κοινωνικές ομάδες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και μπορεί να λάβεις στήριξη και αναγνώριση για τις προσπάθειές σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρίτη, Δίδυμέ μου και η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Η ημέρα είναι καλή για να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου και να επικεντρωθείς σε μακροπρόθεσμους στόχους. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου και να κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Θα νιώσεις πιο παραγωγικός και αποφασισμένος, και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναμένεται όμορφη η Τρίτη, Καρκίνε μου, όπου η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και υποστήριξη στις προσπάθειές σου. Σήμερα, θα νιώσεις ότι οι ενέργειες σου αποδίδουν καρπούς και θα μπορέσεις να επικεντρωθείς σε θέματα που απαιτούν δημιουργικότητα και υπομονή. Με τα παιδιά σου κτίζεις καλύτερες βάσεις στη σχέση σου, ενώ βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου χαρίζει χαρά.

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντάς σου σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα ή να επιλύσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Η υποστήριξη που λαμβάνεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες και να νιώσεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Εμπιστεύσου την εσωτερική σου δύναμη για να χειριστείς τις καταστάσεις με ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Τρίτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρει σοβαρότητα στις σκέψεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα και να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα με λογική και σύνεση. Η υπευθυνότητα που προβάλλεις θα εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα ακόμη κι εκείνοι που σε ‘σνόμπαραν’, να αποκτήσουν μία πιο επιεική στάση απέναντί σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα Ζυγέ, η Τρίτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο, χαρίζει σταθερότητα και ασφάλεια. Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Μπορείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα. Η υπομονή και η μεθοδικότητά σου θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις σημαντικά αποτελέσματα. Μην αφήσεις μικρο-εμπόδια να σε αποθαρρύνουν, καθώς έχεις τη δύναμη να τα ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ η Τρίτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας μια σταθερή και υποστηρικτική ενέργεια. Αυτή η ευνοϊκή όψη σε βοηθά να αισθανθείς σιγουριά και πίστη στις δυνατότητές σου, χωρίς να προβάλεις έπαρση, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ψυχραιμία και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τις δράσεις σου. Μπορείς να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου και να εργαστείς με πειθαρχία προς την επίτευξη των στόχων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η Τρίτη μοιάζει λίγο μοναχική με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Κρόνο. Επιδιώκεις σταθερότητα και δείχνεις υπομονή στα σχέδιά σου. Συνιστάται να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν πειθαρχία και συγκέντρωση. Αφιέρωσε χρόνο στην εσωτερική σου γαλήνη και βρες την ισορροπία που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε οτιδήποτε σε προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, αισιόδοξη μοιάζει η Τρίτη σου με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να ενισχύσεις τις φιλίες σου και να δουλέψεις σε συλλογικά σχέδια με τους συνεργάτες σου. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις τα πλάνα σου με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Συνιστάται να εκφράσεις τις ιδέες σου ώστε να δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, Υδροχόε, φέρνοντας σταθερότητα και δομή στις σκέψεις και πράξεις σου. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και να εργαστείς με πειθαρχία και αποφασιστικότητα, ενδυναμώνοντας την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα, Τρίτη, μπορείς να υλοποιήσεις ακόμη και να πιο μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σου πλάνα, αρκεί να οργανωθείς σωστά. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ακριβώς όση χρειάζεται για να μην προβάλεις έπαρση, αλλά ούτε να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις στα προσωπικά και τα οικονομικά. Η ενέργεια αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε προσωπικούς στόχους και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η μέρα προσφέρεται για βαθιά ενδοσκόπηση και πνευματική αναζήτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.oroskopos.gr

Προβλήθηκε 388 φορές

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς το πρωί ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη των ριζικών αλλαγών, της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών, δηλαδή τον Πλούτωνα.