Άκυρη η ψηφοφορία για τον ΣΠΑΥ!!!

Εντός των τειχών 28 Ιανουαρίου 2015

H Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακυρώνει την απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ηλιούπολης, για την εκλογή εκπροσώπων στο ΣΠΑΥ.

 

(ΑΔΑ 7ΝΠΠΟΡ1Κ-Ι5Ε / 23.01.2015)

 

Έλεγχος νομιμότητας της αριθ. 352/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλιούπολης με θέμα : «Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Ηλιούπολης στο νπδδ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΣΠΑΥ)».

 

Διαβάστε εδώ την απόφαση και το σκεπτικό για την ακύρωση.

Προβλήθηκε 1842 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.