Έβαψαν το σχολείο τους στην κατάληψη

Στα πέριξ 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και στις μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης οι οποίοι την περασμένη βδομάδα εν μέσω κατάληψης αποφάσισαν να καθαρίσουν βάφοντας όλους τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου τους.

 

Από τον Δήμο ζήτησαν και πήραν τα χρώματα και έτσι έδωσαν καινούρια όψη στο κτήριο. Με την κίνησή τους αυτή όχι μόνο κατάφεραν να δείξουν ωριμότητα αλλά και να αποτελέσουν για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, παράδειγμα μίμησης.

Προβλήθηκε 898 φορές

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι