Έρχεται το μεγάλο ξεπούλημα με αρχή από τα μαγειρεία

Υγεία 03 Μαρτίου 2014

Το σχόλιο, αλλά και ο τίτλος, είναι από το blog των εργαζομένων στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ. Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι και στο παρελθόν - αρκετά χρόνια πριν - σε διάφορα νοσοκομεία είχε επιχειρηθεί κάτι αντίστοιχο με υπηρεσίες κέτερινγκ, που ευτυχώς δεν προχώρησε.


"Το μεγάλο παζάρι! Στις δηλώσεις του με αφορμή το νέο νομοσχέδιο  - σκούπα του υπουργού Υγείας , ταυτόχρονα με τα απογευματινά ιατρεία, στα οποία ήδη αναφερθήκαμε, ο υπουργός δεν ξέχασε τις Συμπράξεις Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα, με την αρχή να γίνεται από τα μεγειρία. Δηλαδή αρχίζει το ξεπούλημα και οι καταργήσεις υπηρεσιών και δομών.

 

Τι συμαίνει αυτο; Απολύσεις, εργαζόμενους - σκλάβους στα πάσης φύσεως ιδιωτικά συνεργεία, κακής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς και βρώμικες συναλλαγές εκατομμυρίων. (Βλέπε Μ.Κ.Ο.)

γι αυτό: ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ".

 

από: ertopen.com

Προβλήθηκε 412 φορές

Θήκες δοντιών και στεφάνες: τι είναι, υλικά, κόστος και πότε χρειάζονται

Οι θήκες δοντιών, γνωστές και ως στεφάνες δοντιών, αποτελούν μία από τις πιο συχνές και αποτελεσματικές λύσεις της σύγχρονης οδοντιατρικής για την αποκατάσταση κατεστραμμένων ή αισθητικά αλλοιωμένων δοντιών.