Αδωνις Γεωργιάδης στο NSTv

Αρθρογραφία 06 Απριλίου 2015

Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός για την ευθύτητά του, την εκρηκτικότητά του, κατά κάποιους, την τηλεοπτική υπερβολή του και, κατά περισσότερους, την ειλικρίνειά του.

 

Είναι γύρω στα 40, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει διατελέσει Υπουργός και είχε την τύχη ή την ατυχία να διαπραγματευτεί με τους τεχνοκράτες ? εκπροσώπους των δανειστών της Ελλάδας, γνωστούς και ως Τρόϊκα.

 

Ο Βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, απαντώντας σε προσωπικές, πολιτικές και οικονομικές ερωτήσεις.

 

Μίλησε για την οικογένειά του, την επιχείρησή του και τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας.

 

Σχολίασε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό και χαρακτηριστικό του τρόπο, ενώ παράλληλα μίλησε για την τετραετία που το κόμμα του δεν κατάφερε να εξαντλήσει.

 

Συζητήθηκαν επίσης οικονομικά και κοινωνικά θέματα σε μία συνέντευξη που σκόπιμα είχε ανοικτό πλαίσιο διότι είναι γνωστό πως ο Άδωνις Γεωργιάδης αρέσκεται να πλατειάζει, πολλές φορές χρησιμοποιώντας αργκό.

 

Εντυπωσιακά ειλικρινής, δεν αρνήθηκε να «μοιράσει» ευθύνες σε όλους, συμπεριλαμβανομένων του εαυτού του και των όλων διαχρονικά των Βουλευτών του Εθνικού Κοινοβουλίου. 

Προβλήθηκε 896 φορές

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.

Τα πτερόεντα δώρα. Πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Ξένος του κόσμου και της σαρκός κατήλθε την παραμονήν από τα ύψη συστείλας τας πτερύγας, όπως τας κρύπτει θείος άγγελος. Έφερε δώρα από τα άνω βασίλεια, δια να φιλεύση τους κατοίκους της πρωτευούσης. Ήταν ο καλός άγγελος της πόλεως.

Η Σταχομαζώχτρα (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)

Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που πρωτοδημοσιεύτηκε τα Χριστούγεννα του 1889 στην εφημερίδα «Εφημερίς». Είναι ίσως το δημοφιλέστερο διήγημα του Σκιαθίτη συγγραφέα, καθώς περιλαμβάνεται σταθερά από πολλών χρόνων στα σχολικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.