Αλλαγές στη Διοίκηση του Δήμου

Εντός των τειχών 29 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανακοινώνει ότι από 1.1.2016 μέχρι 3.3.2017 η σύνθεση της Διοίκησης του Δήμου θα είναι η παρακάτω:


1. Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναλαμβάνει ο κ. Χατζηδάκης Γιώργος , οικονομολόγος, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη Αναπληρωτή Δημάρχου.


2. Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης , με βασική ευθύνη την Τεχνική Υπηρεσία, ο κ. Παναγιώταρης Αναστάσιος, πολιτικός μηχανικός.


3. Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, με βασική αρμοδιότητα την καθαριότητα στην πόλη, ο κ. Καλαρρύτης Χρήστος, πρώην υπάλληλος ΥΠΑ.


4. Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, Παιδείας και ΚΕΠ, ο κ. Δημητρόπουλος Άγγελος, πληροφορικός.


5. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο κ. Καλούδης Κωνσταντίνος ,διπλωματούχος προπονητής TWD.


Ο Δήμαρχος θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διοίκηση των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Δήμου τους παρακάτω:


1. Για το Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης ¨Παύλος Πεντάρης¨ (ΚΑΦΑΔΗΛ) για Πρόεδρο την κα Κορμά Δήμητρα και Αντιπρόεδρο την κα Καπίρη Ελένη.


2. Για τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης ¨Γρηγόρης Γρηγορίου¨ (ΠΑΟΔΗΛ) για Πρόεδρο τον κ. Γιαννόπουλο Θεμιστοκλή και Αντιπρόεδρο τον κ. Γρηγορέα Ιωάννη.


3. Για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή για Πρόεδρο την κα Σερέτη Χριστίνα και Αντιπρόεδρο τον κ. Βιδάλη Παναγιώτη.


4. Για την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για Πρόεδρο τον κ. Αντζινά Ιωάννη και Αντιπρόεδρο τον κ. Ψυρρόπουλο Ευστάθιο.


Ως εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δημάρχου ορίζονται:
Η κα Κουρή Μαρία σε θέματα ισότητας γυναικών
Ο κ. Κούρτης Ανδρέας σε θέματα κοινωνικής ένταξης
Ο κ. Γιαννάκης Χρήστος σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας ΚΕΠ Υγείας
Η κα Χωματά Αικατερίνη σε θέματα Ανοικτού Πανεπιστημίου
Η κα Κορμά Δήμητρα σε θέματα Εθελοντισμού και Διαδικτυακού Ραδιοφώνου
Ο κ. Ψυρρόπουλος Ευστάθιος σε θέματα νεολαίας


Ευχόμαστε σε όλους ουσιαστική και δημιουργική δουλειά για το καλό της πόλης.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 1596 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.