Ανακοίνωση για τις υλικές ζημιές στα Γυμνάσια και Λύκεια του Βύρωνα

Στα πέριξ 21 Μαρτίου 2015

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ομάδες «αγνώστων» επιτίθενται κατά τις νυχτερινές ώρες σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βύρωνα προκαλώντας υλικές ζημιές.

 

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 18ης Μαρτίου προκάλεσαν φθορές στο 4ο Γυμνάσιο, στο 3ο Λύκειο, στο Γυμνάσιο της Μυρακτής και στο Γυμνάσιο Καρέα, ενώ το προηγούμενο βράδυ, στο 5ο Λύκειο.

 

Οι «άγνωστοι» φαίνεται να δρουν συντονισμένα, καθώς ακολουθούν παρόμοια τακτική στοχοποιώντας κυρίως τα κυλικεία των σχολείων, ληστεύοντας και προκαλώντας κάθε είδους φθορές.

 

Η δημοτική αρχή κινητοποιήθηκε άμεσα και με επικεφαλής τον Δήμαρχο πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε όλα τα σχολεία, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

 

Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς, τους μαθητές και όλους τους πολίτες του Βύρωνα να υπερασπισθούν και να προστατεύσουν τα σχολεία μας που αποτελούν το πιο σημαντικό και ζωντανό κύτταρο κάθε δημοκρατικής κοινωνίας.

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις αυτές και εγγυάται ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

 

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα

Γρηγόρης Κατωπόδης

Προβλήθηκε 684 φορές

Αργυρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους 2 νεκρούς - Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε κολώνα

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, η μηχανή έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε «σούζα» όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε κολώνα

ΣΠΑΥ: ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ''

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), με σταθερή στρατηγική κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρησιακών του μέσων, προχωρά στη μετάβαση από το αναλογικό στο νέο ψηφιακό δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών VHF.