Ανακοίνωση για το οικόπεδο στην Ιπποκράτους & Λυσίου

Εντός των τειχών 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας καλούμε το Σάββατο 22-11-2014 στις 5 το απόγευμα, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο χώρο επί της οδού Λυσίου και Ιπποκράτους στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου.


Συσπειρωμένοι μπορούμε να αντισταθούμε και να ματαιώσουμε τα σχέδια της ΕΤΑΔ και της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να παραχωρήσουν στην κοπτορθόδοξη εκκλησία το οικόπεδο.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Ότι έχει κατακτηθεί έχει κατακτηθεί με αγώνες. Δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν. Ενωμένοι περιφρουρούμε τις κατακτήσεις μας προς όφελος του Ηλιουπολίτικου λαού.


Σαν Πολιτιστικός Σύλλογος οφείλουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση.


Απαιτούμε να αξιοποιηθεί το οικόπεδο σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων. (Πράσινο, παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί, υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού).


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ
Καλούμε όλους τους φορείς, τα σωματεία, τις οργανώσεις, τις Δημοτικές παρατάξεις και όλο το λαό της Ηλιούπολης να στηρίξουν με θέρμη τον αγώνα μας.

Το Δ.Σ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ»
ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 9 - Τ.Κ. 16345 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλ. 2109732660
http//sullogos.pblogs.gr
mail : sillogo­­s ag [email protected]
[email protected]

Προβλήθηκε 1623 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.