Στην οδό Έλλης 14 στη Δημοτική Κοινότητα Δάφνης από το 2002 στεγάζεται το ΚΕΠ Δάφνης το οποίο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 7:30 πμ μέχρι τις 8:00 μμ και το Σάββατο από τις 7:30 πμ μέχρι τις 2:00 μμ. Το κτίριο είναι μισθωμένο από το Δήμο και τον Απρίλιο του 2014 λήγει η μίσθωσή του, οπότε ο Δήμος πρέπει με την διαδικασία της μειοδοτικής δημοπρασίας να μισθώσει κτήριο.
Η εξεύρεση κτιρίου θα εξαρτηθεί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ιδιοκτητών της περιοχής. Η καταλληλότητα του θα αποτελέσει βασικό κριτήριο επιλογής (θέση ? πρόσβαση σε όλους τoυς πολίτες, προσέγγιση σε συγκοινωνίες κλπ).
Καλούνται οι πολίτες ? χρήστες του ΚΕΠ Δάφνης να εκφράσουν εντός δέκα (10) ημερών τις απόψεις τους για την αναγκαιότητα συνέχισης στέγασης του ΚΕΠ Δάφνης στο κτίριο της οδούς Έλλης 14 παραθέτοντας και τους λόγους σχολιάζοντας κάνοντας κλικ εδώ.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.