Στην οδό Έλλης 14 στη Δημοτική Κοινότητα Δάφνης από το 2002 στεγάζεται το ΚΕΠ Δάφνης το οποίο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 7:30 πμ μέχρι τις 8:00 μμ και το Σάββατο από τις 7:30 πμ μέχρι τις 2:00 μμ. Το κτίριο είναι μισθωμένο από το Δήμο και τον Απρίλιο του 2014 λήγει η μίσθωσή του, οπότε ο Δήμος πρέπει με την διαδικασία της μειοδοτικής δημοπρασίας να μισθώσει κτήριο.
Η εξεύρεση κτιρίου θα εξαρτηθεί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ιδιοκτητών της περιοχής. Η καταλληλότητα του θα αποτελέσει βασικό κριτήριο επιλογής (θέση ? πρόσβαση σε όλους τoυς πολίτες, προσέγγιση σε συγκοινωνίες κλπ).
Καλούνται οι πολίτες ? χρήστες του ΚΕΠ Δάφνης να εκφράσουν εντός δέκα (10) ημερών τις απόψεις τους για την αναγκαιότητα συνέχισης στέγασης του ΚΕΠ Δάφνης στο κτίριο της οδούς Έλλης 14 παραθέτοντας και τους λόγους σχολιάζοντας κάνοντας κλικ εδώ.
Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία