ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των Δημάρχων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης

Στα πέριξ 17 Ιουνίου 2014

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεχτήκαμε μία ενορχηστρωμένη επίθεση, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, με σκοπό την απομάκρυνσή μας από τη διοίκηση των δήμων μας.

 

Μία επίθεση που συνδέεται κυρίως με τις θέσεις μας πάνω στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού.


Απέναντι σε όσους μας επιτέθηκαν για τις θέσεις μας, αλλά και σε όλους όσους μας υποστήριξαν, θέλουμε να δηλώσουμε ότι και από τη θέση της αντιπολίτευσης θα συνεχίσουμε -σε συνεργασία πάντα με φορείς, συλλογικότητες και πολίτες- να αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και να διεκδικούμε τη δημιουργία ενός δημόσιου και κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου υψηλού πρασίνου με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωνικές υποδομές, που θα αποτελέσει πρότυπο ενός εναλλακτικού μοντέλου ανάπτυξης προς όφελος όλων των κατοίκων της Αθήνας.



Οι Δήμαρχοι

Αλίμου                                                                                    Θάνος Ορφανός
Γλυφάδας                                                                               Κώστας Κόκκορης
Ελληνικού-Αργυρούπολης                                              Χρήστος Κορτζίδης

Προβλήθηκε 636 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.