Ανοιχτή επιστολή για δημόσια συζήτηση (debate)

Στα πέριξ 18 Απριλίου 2014

Προς:

1. Όλους τους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αγ. Δημητρίου
2. Τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ

Σε λίγες μέρες, οι συμπολίτες μας θα κληθούν να επιλέξουν τη Δημοτική τους Αρχή για την επόμενη πενταετία.
Είναι σημαντικό οι εκλογείς να φτάσουν στην κάλπη έχοντας την πλέον ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν τη σωστή επιλογή.

 

Θεωρώ ότι το στόχο αυτό θα εξυπηρετούσε σημαντικά μια δημόσια συζήτηση (debate) μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης μας, που θα έδινε την ευκαιρία στους συνδημότες μας, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις, για όλα τα θέματα που θα μας απασχολήσουν προεκλογικά.

 

Καλώ λοιπόν τους επικεφαλής όλων των δημοτικών συνδυασμών να προχωρήσουμε στη διαδικασία αυτή σε χρόνο, τόπο και με όρους που θα συναποφασίσουμε και με συντονιστή κοινής αποδοχής.

 

Στο βαθμό που η πρόταση αυτή γίνεται αποδεκτή, παρακαλείσθε να το γνωστοποιήσετε στο e-mail: [email protected]< ή στο τηλ.: 6977016613, ώστε να προχωρήσουμε στα τεχνικά ζητήματα της εκδήλωσης.

Προβλήθηκε 883 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία