ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Στα πέριξ 05 Απριλίου 2014

 

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
Πέμπτη 10 Απριλίου -10.00 π.μ.


Σας καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, που θα γίνει την Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί στην είσοδο του Υπουργείου (οδός Μπουμπουλίνας 20). Θα συμμετάσχουν η βουλευτής κυρία Νάντια Βαλαβάνη (που έχει καταθέσει ερώτηση στη βουλή για το πρόβλημα) και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Αλίμου.


Απαιτούμε να σταματήσει ο παράνομος αποκλεισμός και η απαγόρευση πρόσβασης προς το βυζαντινό μνημείο και τις αρχαιότητες του κτήματος Τραχώνων/ Γερουλάνου, που επέβαλε αυθαίρετα η γερμανική εταιρεία makro.

 

Για διευκόλυνση του κόσμου, ο Δήμος Αλίμου παρέχει δωρεάν πούλμαν, που θα μεταφέρει το κοινό προς Υπουργείο, με επιστροφή. Το πούλμαν θα αναχωρήσει ώρα 9.30 το πρωί από τον ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου, δίπλα από το Μετρό Αλίμου.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

 

Προβλήθηκε 836 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια