Από το like του Facebook στον θάνατο...

Εντός των τειχών 30 Δεκεμβρίου 2013

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 17χρονης, η οποία την επομένη των Χριστουγέννων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από διαμέρισμα στην Ηλιούπολη στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Με τον 33χρονο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν ακόμη 37χρονο άνδρα, το κορίτσι φέρεται να είχε γνωριστεί μέσω του Facebook.

 

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο σύριγγες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας συλληφθείς έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για δοσοληψίες με ναρκωτικά.

 

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Για τις συνθήκες του θανάτου της 17χρονης έχει διαταχθεί νεκροτομή, καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθούν και οι δύο συλληφθέντες.

 

Newsroom ΔΟΛ

Προβλήθηκε 610 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025