• vlachos_apofraxeis
  • little_bees
  • venchi
  • kargas
  • anthologio
  • carbonoff
  • syntrivani
  • raxati
  • chrysallida_new
  • george's_jewellery
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • artina bakery
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • 3pigs
  • goudis
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • skoumis_metaforiki
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • petshopcorner
  • enso_tatoo

Απόλυτα σίγουρος ο δήμαρχος Ηλιούπολης ότι είναι εμπρησμός!

Εντός των τειχών 17 Ιουλίου 2015

Σε ύφεση βρίσκεται το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Υμηττό, στην πλευρά της Ηλιούπολης, σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Βαλασόπουλο.

 

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «στη πλευρά του Βύρωνα, της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης και της Γλυφάδας το θέμα αντιμετωπίστηκε. Τώρα η φωτιά έχει μετατεθεί στην πίσω πλευρά του Υμηττού, στο δήμο, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και Κορωπίου».


Τόνισε ότι «οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι έτοιμες και η μάχη δίνεται με ιπτάμενα και με πεζοφόρα τμήματα» για την κατάσβεσή της.


Ο κ. Βαλασόπουλος σημείωσε ότι δεν κάηκε κανένα σπίτι στο δήμο της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης και της Γλυφάδας, ενώ «στο Βύρωνα έχει καεί μια ταβέρνα και τίποτα άλλο», λέγοντας «ότι βασικός στόχος ήταν να σωθούν τα σπίτια και οι άνθρωποι και τα καταφέραμε».


Επίσης υπογράμμισε ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με τις δυνάμεις των εθελοντών αλλά και του δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να «αντιμετωπιστεί η παραμικρή αναζωπύρωση άμεσα».


Ο δήμαρχος Ηλιούπολης εμφανίστηκε «100% σίγουρος ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, κι όχι μόνο στον Υμηττό». Προσέθεσε ότι ο ίδιος, καθώς βρισκόταν στο μέτωπο προκειμένου να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς, άκουσε «τουλάχιστον 3 εκρήξεις σε σημεία που είχαν αποστάσεις μεταξύ τους πάνω από 300 μέτρα».


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προβλήθηκε 1044 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.