Αυτές είναι οι δυο κοπέλες που ήταν με τον Παντελίδη στο αυτοκίνητο (φωτο)

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 18 Φεβρουαρίου 2016

Η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί, βύθισε στην θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του και τους θαυμαστές του.


Μαζί με τον τραγουδιστή στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δυο κοπέλες, όπου η μια είναι τραγουδίστρια.



Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, η μια με ακρωτηριασμένα άκρα όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την σώσουν και η άλλη με πιο ελαφριά τραύματα.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για την Μυρσίνη Αρναούτη, ετών 30 με καταγωγή από τη Λέσβο και την Ευφροσύνη Στυλιανή Κυριακού, κάτοικο Ζωγράφου.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Προβλήθηκε 1466 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.