Βόμβα: Στο Δημόσιο οριστικά τα καταπατημένα οικόπεδα από τους Νάστους!

Εντός των τειχών 08 Φεβρουαρίου 2016

Βόμβα πολλών μεγατόνων έσκασε στη γιορτή της πίτας του ΕΝΑΚ του Δημήτρη Πανταζόπουλου από τον παριστάμενο πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θόδωρο Γεωργάκη.

 

Με την ιδιότητα του Δικηγόρου εξέφρασε τη βεβαιότητα  πως το εφετείο δικαιώνει το Δημόσιο και αποδίδει σ αυτό την ιδιοκτησία των καταπατημένων οικοπέδων από τους Νασταίους!

 

Η είδηση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα  και  σχόλια του τύπου  «τα γλυτώσαμε από τους Νασταίους  και θα μας τα πάρει η Γερμανία» «Μπράβο στο μακαρίτη τον Κιντή»!

Προβλήθηκε 1949 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025