Γεια και χαρά σου Ελληνικό

Στα πέριξ 14 Νοεμβρίου 2014

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση πώλησης του 100% των μετοχών της Ελληνικού στη Lamda Development, ολοκληρώνοντας, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, με επιτυχία «μια απαιτητική διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη με τις πλέον αυστηρές δικλίδες ασφαλείας για το Δημόσιο και σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας».


Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης πώλησης, στο τίμημα των 915 εκατ. ευρώ προστίθεται και επιπλέον ποσό ύψους 1,2 δισ. ευρώ, που δεσμεύεται να καταβάλλει η εταιρία για την υλοποίηση των απαραιτήτων έργων σε επίπεδο υποδομών.

 

Μετά την έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης, θα ακολουθήσει η καταβολή του ποσού και η μεταβίβαση των μετοχών στον αγοραστή.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προβλήθηκε 1396 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης