Δε θα ζητάμε απόδειξη δηλώνουν οι γιατροί για το χαράτσι

Υγεία 06 Ιανουαρίου 2014

Την πρόθεσή τους να μην ζητούν απόδειξη από τους ασθενείς για το αν έχουν πληρώσει το χαράτσι των 25 ευρώ, εκδηλώνουν σταδιακά οι νοσοκομειακοί γιατροί, σε μία αυθόρμητη συμπαράσταση προς τους ασθενείς που έχουν ανάγκη το δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.

Ήδη, ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαίας Τάσος Γιακουμής, μιλώντας σε τοπικά ραδιόφωνα δήλωσε ότι: ?Εμείς θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε τυς ασθενείς χωρίς να ζητάμε αποδείξεις για το αν έχουν ή όχι καταβάλει το ποσό των 25 ευρώ?.


Μέτωπο κατά του 25ευρου στο ΠΑΓΝΗ

Να μην πληρώνουν το χαράτσι των 25 ευρώ που επέβαλε το υπουργείο Υγείας από την Πρωτοχρονιά, καλεί τους ασθενείς το σωματείο εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
?Καθολική ανυπακοή στην πληρωμή χαρατσιών στην υγεία?, αναφέρει σε ανακοίνωσή του στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ σημειώνει πως παίρνει πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μετώπου στο χώρο της υγείας, με στόχο την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας.

 

ΟnMed.gr

Προβλήθηκε 722 φορές

Απαλλαγείτε από τον πόνο με αρθροσκόπηση γόνατος!

Η αρθροσκόπηση γόνατος αποτελεί μια πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική που επιτρέπει την εξέταση και θεραπεία προβλημάτων της άρθρωσης χωρίς μεγάλες τομές, προσφέροντας γρήγορη ανάρρωση και ελάχιστο πόνο.

Κάντε το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα με IVF εξωσωματική γονιμοποίηση!

Η IVF εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF – In Vitro Fertilization) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ιδανική για ζευγάρια που ονειρεύονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους παιδί.

Πού μπορεί να οφείλεται ο πόνος στη μέση;

Η δισκοκήλη, γνωστή και ως κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, είναι μια συχνή πάθηση όπου ο μεσοσπονδύλιος δίσκος, δηλαδή το ελαστικό «μαξιλάρι» μεταξύ των σπονδύλων, εκτοπίζεται ή εκφυλίζεται, πιέζοντας νεύρα ή τον νωτιαίο μυελό