Δυναμικό ξεκίνημα της Ενωμένης Πόλης

Στα πέριξ 15 Σεπτεμβρίου 2013

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» στο Ά ΚΑΠΗ στην οδ. Αλεξιουπόλεως της Αργυρούπολης (15/9).

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσίασε το πρόγραμμά του ενόψει των δημοτικών εκλογών ενώ επιτέθηκε στο νυν δήμαρχο της πόλης, τον οποίο κατηγόρησε για κομματικές σκοπιμότητες. Όπως είπε χαρακτηριστικά αντί να προσφέρει έργο στους δημότες αναλώνεται σε αντιπαραθέσεις με την Κυβέρνηση. Επίσης, του καταλόγισε ανικανότητα να εκμεταλλευτεί πόρους από το ΕΣΠΑ που θα έδιναν οικονομική ανάσα στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης κ.α.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάννης Κωνσταντόπουλος ανακοίνωσε ότι τα μέλη της παράταξης «Ενωμένη Πόλη» ξεκινούν άμεσα εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων... Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης κατέθεσαν προτάσεις και άλλα μέλη της παράταξης.

 

http://notiamatia.gr

Προβλήθηκε 663 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.