ΔΩΡΕΑΝ Εκμάθησης Iσπανικών για ενήλικες

Εντός των τειχών 02 Δεκεμβρίου 2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης με την Κοινωνική Δομή Τράπεζα Χρόνου του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης, θα λειτουργήσουν τμήματα ΔΩΡΕΑΝ Εκμάθησης Iσπανικών για ενήλικες αρχάριους κατοίκους ή δημότες από εθελοντή καθηγητή μέλος της Τράπεζας Χρόνου που προσφέρεται να διδάξει αφιλοκερδώς , στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Αρχάριους.


Η δωρεάν εκμάθηση είναι μια μεγάλη Κοινωνική Προσφορά στην οποία προτεραιότητα συμμετοχής θα έχουν οι Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες του Δήμου. Δεν θα δοθεί κάποια πιστοποίηση σε όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Ζητούμενο είναι να αποκτήσουν ένα επίπεδο εκμάθησης της Γλώσσας.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν 10:00-12:00 κάθε Τετάρτη.

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 210 9970053 στην Κοινωνική Λειτουργό Χριστοδουλοπούλου Δήμητρα ή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χ. Γιαννάκη 210 9970010 και στο Διοικητικό προσωπικό της Τράπεζας Χρόνου στο τηλέφωνο 2167002719 τις ώρες 09:30-14:00 έως 08/12/ 2014.

Προβλήθηκε 773 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.