Εθελοντές ζητά η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 11 Ιανουαρίου 2015

 


Αγαπάς τα ζώα αλλά ο τρόπος ζωής σου δεν ευνοει το να έχεις δικό σου κατοικίδιο?
Μπορείς να αφιερώσεις λίγες ώρες από τον χρόνο σου προσφέροντας σε αδέσποτα που έχουν ανάγκη.
Χρειαζόμαστε εθελοντές που θα αναλάβουν την περιποίηση και την φροντίδα των σκύλων και γάτων που φιλοξενούνται από την ομάδα της ΖΕΗ.
Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους με ειδικές γνώσεις αν και προηγούμενη εμπειρία με ζωα θα βοηθήσει πολύ.
Οι απαιτήσεις των ζώων είναι απλές: καθαριότητα του χώρου τους, τάισμα πότισμα, πάρα πολλά χάδια και πάρα πολλή αγάπη.
Κάτι που είναι απαραίτητο είναι δικο σας μεταφορικό μέσο καθώς αρκετά από τα ζώα μας φιλοξενούνται σε σημεία της Ηλιούπολης που δεν εξυπηρετούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αν πληρείτε τις παραπάνω προϋποθέσεις και μπορείτε να διαθέσετε λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

 

Προβλήθηκε 1521 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.