Την Δευτέρα 1 Φλεβάρη 2016, στις 7:30 μ.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, η πολιτική επιτροπή Ηλιούπολης της Λαϊκής Ενότητας, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα:
"Ασφαλιστικό και πολιτικές εξελίξεις"
Θα μιλήσει ο Αλέκος Καλύβης, υπεύθυνος γραφείου τύπου της Λαϊκής Ενότητας και θα χαιρετίσει ο Γιάννος Γιαννόπουλος, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι τιμή για μας, ευκαιρία να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και να αναζητήσουμε κοινούς δρόμους για το αύριο και την πατρίδα μας.
Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.
Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025