εκδήλωση με θέμα "Γάζα-Κομπάνι εκεί που κτυπά η καρδιά της ανθρωπότητας"

Στα πέριξ 21 Νοεμβρίου 2014

Το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους λαούς που αγωνίζονται για ειρήνη, δημοκρατία και ελευθερία διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για τη Γάζα και το Κομπάνι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:30 μμ στα γραφεία του Παλαμηδίου 12-16 στον Άλιμο.

 

Θα μιλήσουν:

? Κατερίνα Παπαγκίκα, γιατρός, Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μέλος της αποστολής στη Γάζα.
? Μιχιάρ Εκτάμι, εκπρόσωπος της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων.
? Γιάννης Μουζάλας, γιατρός, μέλος της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.
? Θανάσης Κούρτης, πολιτικός μηχανικός κουρδικής καταγωγής.

Ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Καραγιάννης που επισκέφθηκε τη Γάζα και το Κομπάνι θα παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό.

 

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν:
? Τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, παιδικό γάλα και κρέμα σε σκόνη)
? Είδη υγιεινής (παιδικές πάνες και σερβιέτες)
? Φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, παυσίπονα, τραυματολογικό υλικό όπως γάζες, Betadine, επιδέσμους, οινόπνευμα, φάρμακα για διαβητικούς)
με σκοπό να αποσταλούν στο Κομπάνι.

 

Πηγή: anokatostokalamaki.wordpress.com

Προβλήθηκε 815 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.