Εκδήλωση με θέμα: Κρίση και Δημοκρατία

Εντός των τειχών 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση ? συζήτηση, με θέμα «Κρίση και Δημοκρατία».


Η εκδήλωση, κατά την οποία θα αναλυθούν, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, κρίσιμα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και όλους τους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19:00μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου & Λεωφ. Πρωτόπαπα, είσοδος από οδό Κουντουριώτη).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

 ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης (πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ),

ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης (πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης, Πρόεδρος Ο.Π.Σ.Α.),

ο κ. Χαράλαμπος Ανθόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου)

και ο κ. Γεώργιος Συλίκος (Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Νομικών).


Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.


Θα ακουλουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Δήμητρα Κορμά (πρώην Διευθύντρια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης).


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

20/1/14
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 452 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.