Εκδήλωση με θέμα: Κρίση και Δημοκρατία

Εντός των τειχών 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση ? συζήτηση, με θέμα «Κρίση και Δημοκρατία».


Η εκδήλωση, κατά την οποία θα αναλυθούν, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, κρίσιμα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και όλους τους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19:00μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου & Λεωφ. Πρωτόπαπα, είσοδος από οδό Κουντουριώτη).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

 ο κ. Αντώνης Ρουπακιώτης (πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ),

ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης (πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης, Πρόεδρος Ο.Π.Σ.Α.),

ο κ. Χαράλαμπος Ανθόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου)

και ο κ. Γεώργιος Συλίκος (Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Ελλήνων Νομικών).


Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.


Θα ακουλουθήσει συζήτηση με το κοινό.


Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Δήμητρα Κορμά (πρώην Διευθύντρια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης).


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

20/1/14
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 396 φορές

''Λουκέτο'' 48 ωρών (5 και 6.07.2025) στις υπηρεσίες καθαριότητας όλων των δήμων της χώρας

Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν στην 48ωρη αποχή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5 – 6 Ιουλίου), όπου και δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια αποκομιδής των απορριμμάτων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''Ο Δήμος Ηλιούπολης σε πορεία πλήρους ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ''

Όλο και πιο καθαρή γίνεται η πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης: Ενισχύει την εμπορευματοποίηση υπηρεσιών (ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ - ΑΝΤΙΤΙΜΑ- ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ) που θα έπρεπε να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ.

Υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη: Ένοχος αλλά ελεύθερος ο αστυνομικός

«Ενόψει του νομοθετικού καθεστώς που ίσχυε κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης, δεν επιτρέπεται η αναστολή και η μετατροπή, δεν μετατρέπει και διατάσσει την έκτιση της ποινής», είπε η Πρόεδρος, προσθέτοντας πως αφαιρείται ο χρόνος προσωπικής κράτησης.