Εκδήλωση Συλλόγου Νέας Σμύρνης ''Ποιότητα Ζωής''

Στα πέριξ 17 Μαρτίου 2015

 

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στο Cafe Joli στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ο Σύλλογος Νέας Σμύρνης Ποιότητα Ζωής πραγματοποίησε την εναρκτήρια εκδήλωσή του.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι, μέλη του Συλλόγου και φυσικά ο επικεφαλής της παράταξης «Ποιότητα Ζωής» και τ.Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Σαν πρώτη κίνηση, ο νεοσύστατος Σύλλογος κάλεσε όσους παραβρέθηκαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η οποία ευοδώθηκε με τη συγκέντρωση 150 κιλών τρόφιμα.

 

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε και αυτό το κοινωνικό ? πολιτικό γεγονός της πόλης μας.

 

Μιλώντας στην κάμερα του NStv, ο Γιώργος Κουτελάκης συσχέτισε απόλυτα τη δημοτική παράταξη με το σύλλογο, προσθέτοντας πως ο σύλλογος δημιουργεί το υπόβαθρο έτσι ώστε οι «νέοι ηλικιακά ή πολιτικά μη εκλεγμένοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές να ασχοληθούν με τα προβλήματα της πόλης μέσα από καθημερινές δράσεις και πρωτοβουλίες, πραγματοποιώντας συχνά και παρεμβάσεις σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής».

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο προσωρινός Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μας μίλησε για τη συμμετοχή και συμβολή των νέων στο σύλλογο, ενώ οριοθέτησε τους χώρους δραστηριότητάς τους σε ποικίλους χώρους όπως ο αθλητισμός, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός μεταξύ άλλων.

 

Τέλος, η Αφροδίτη Μάντζιου, Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ποιότητα Ζωής» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ως μέλος του συλλόγου, σχολίασε τη συλλογική αυτή προσπάθεια, θεωρώντας ότι η παρουσία της νεολαίας στα δρώμενα της πόλης δίνει προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια του συλλόγου και αυτό διότι διαθέτουν όρεξη, ανιδιοτέλεια και αισιοδοξία. 

 

 

Προβλήθηκε 834 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.