Επιστρέφει η ΔΗΜΑΡ ποσό 145.000 ευρώ κρατικής επιχορήγησης

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 20 Δεκεμβρίου 2013

Η Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στα κρατικά ταμεία το ποσό των 145.000 ευρώ το οποίο είχε δοθεί για την ίδρυση και λειτουργία κέντρου ερευνών και μελετών και το οποίο δεν χρησιμοποίησε.

 

Με επιστολή της προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, γνωστοποιεί την επιστροφή από την τακτική κρατική επιχορήγηση, που λαμβάνει, του αντίστοιχου ποσού καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, αποφάσισε για το έτος 2013, να μη χρησιμοποιήσει το ποσό των 145.000 ευρώ που της αναλογεί από την τακτική χρηματοδότηση του έτους 2013 για την ίδρυση και λειτουργία κέντρου ερευνών και μελετών.

 

Η ΔΗΜΑΡ ζητά, είτε να υποδειχθεί τραπεζικός λογαριασμός του Δημοσίου ώστε να επανακατατεθούν εκεί τα χρήματα, είτε το ποσό αυτό να συμψηφισθεί με την τρίτη δόση της κρατικής επιχορήγησης του 2013 που αναμένεται να πάρει.

 

Το κόμμα δικαιούται κρατικής επιχορήγησης 800.000 ευρώ περίπου για το 2013 εκ των οποίων το ποσό των 145.000 δίνεται για την επιμόρφωση των στελεχών του κόμματος ή για τη ίδρυση και λειτουργία κέντρου ερευνών και μελετών.

 

Η ΔΗΜΑΡ δεν αξιοποποίησε αυτή τη δυνατότητα και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει το ανωτέρω ποσό στο Δημόσιο.

Προβλήθηκε 610 φορές
Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.