Εργολαβία αξίας 600.000,00 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος για την συντήρηση των σχολείων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Στα πέριξ 02 Ιουνίου 2015

 

Ένα έργο πνοής για τα σχολεία της πόλης, εξασφάλισε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των Κτιριακών Υποδομών .

 

Τον Σεπτέμβριο με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Δήμαρχος ζήτησε τεχνική αυτοψία σ΄όλα τα σχολεία της πόλης . Η τεχνική υπηρεσία , σε λιγότερο από 3 μήνες , κατέγραψε όλες τις ανάγκες με επίσημη έκθεσή της η οποία διαβιβάστηκε  στις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ).

 

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και αφού τεχνικά κλιμάκια επισκέφθηκαν τα σχολεία που βρισκόντουσαν στο «κόκκινο» από βαθμό επικινδυνότητας , δημοπρατήθηκε το έργο εργασιών αξίας 600.000,00 ευρώ . Στις 9 Ιουνίου γίνεται η δημοπράτηση και αναμένεται μέσα Ιουλίου να αρχίσουν οι εργασίες στα σχολεία που προβλέπει η μελέτη . 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

«Το ανάλογης παρέμβασης έργο αυτό, είναι έργο τεράστιο σε μια περίοδο κρίσης και αποτελεί επιτυχία αυτής της νέας διοίκησης αφού φέρνει λεφτά και έργα στον δήμο που χρόνια είχε να δει στα σχολεία του ανάλογη παρέμβαση ανάλογου επιπέδου.

 

Ευχαριστούμε τις κτιριακές υποδομές και τον Διευθύνοντα Ηρακλή Δρούλια  για το άμεσο ενδιαφέρον του αλλά και την τεχνική μας υπηρεσία για την σημαντική δουλειά που έκανε. Ήδη έχουν ενημερωθεί αναλυτικά οι γονείς και οι σύλλογοι γονέων και αναμένουμε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που θα δείξει τον εργολάβο ».

 

Να σημειωθεί τέλος πως παράλληλα θα γίνει και μια μικρότερη εργολαβία από τον δήμο μας σε άλλα σχολεία και στα μέσα σ΄ένα χρόνο υπολογίζεται τα σχολεία που θα έχουν δεχθεί σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης να φτάνουν τα 22 και όλα αυτά σ΄ένα μόλις χρόνο θητείας .

 

πατήστε εδώ για να δείτε τον προϋπολογισμό

 

Προβλήθηκε 856 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.