• vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • ispecs
  • syntrivani
  • raxati
  • paulou_dontia
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • petshopcorner
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • kids_party
  • jason cafe
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • dimi_fashion
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • enso_tatoo

Εστία διαφθοράς οι Δήμοι σύμφωνα με τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης

Αρθρογραφία 22 Ιανουαρίου 2014

«Οι Δήμοι είναι εστία διαφθοράς γιατί έχουν μπροστά τους εκλογές, είναι ανεξέλεγκτοι στα λεφτά και έχουν πάρα πολλά βαρίδια», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

 

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Λέανδρος Ρακιντζής, είπε ακόμα ότι μεγάλο πρόβλημα είναι και οι ΜΚΟ «διότι ως τώρα έπαιρναν λεφτά και ήταν ανέλεγκτοι και δεν παρήγαγαν έργο».

 

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι ορισμένες ΜΚΟ όπως οι «Γιατροί του Κόσμου» είναι «εξαιρετικές», αλλά άλλες ήταν «προσωπικά μαγαζάκια».  

 

Αναφορικά με τη λειτουργία του δημόσιου τομέα, ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης,  είπε ότι πολλά πράγματα έχουν διορθωθεί  ταυτόχρονα, όμως χάλασαν αρκετά άλλα.

Προβλήθηκε 960 φορές

6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ως γνωστόν, καθιέρωσε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής ως ετήσια πανελλήνια πολιτιστική εκδήλωση εξ ου και προκηρύσσει τον έκτο (6ο) προσκαλώντας τους θιασώτες του ιδιαίτερου αυτού θεατρικού είδους, από όλη την Επικράτεια αλλά και το εξωτερικό, να προσέλθουν και να παρουσιάσουν το έργο τους στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής.