• syntrivani
  • little_bees
  • raxati
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • kargas
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • enso_tatoo
  • kids_party
  • jason cafe
  • anagnostou
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • petshopcorner

Η ελεύθερη παραλία της Βούλας απέκτησε Seatrack

Στα πέριξ 26 Αυγούστου 2015

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του Seatrack, της ηλεκτρικής ράμπας που τοποθετήθηκε σε παραλία του Δήμου μας, για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 10:00 π.μ. στην ελεύθερη παραλία δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι ο πρώτος που τοποθετήθηκε στον Δήμο μας και η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει την προμήθεια ακόμα δύο μηχανισμών για να τοποθετηθούν σε παραλίες τους Δήμου μας το καλοκαίρι του 2016 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, και να μπορέσουν να κάνουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.

Η λειτουργία του Sea-track υποστηρίζεται από προσωπικό του Δήμου (Φυσικοθεραπευτές), ενώ στον ίδιο χώρο έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα, χημική τουαλέτα ΑμεΑ και ξύλινοι διάδρομοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων με κινητικά προβλήματα. Παράλληλα δύο θέσεις στάθμευσης στην παραλία, δίπλα στις εγκαταστάσεις, έχουν δεσμευτεί για αποκλειστική χρήση ΑμεΑ.

Το Sea-Track θα λειτουργεί κάθε χρόνο από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ και από τις 3.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Προβλήθηκε 1065 φορές

Γλυφάδα: 16χρονος μέλος συμμορίας διακινούσε ναρκωτικά σε πάρκο - Πού έκρυψε τις συσκευασίες κάναβης - Χτύπησε και τους αστυνομικούς

Από ειδική επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 16χρονος μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πάρκο στην περιοχή της Γλυφάδας

Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού με το παρατσούκλι ''παπαγάλος'' ο νεκρός στη Γλυφάδα

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών με «νονούς» της νύχτας – Ο 52χρονος εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφάλι και την πλάτη - Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους