ΗΛΙΟΥ-πόλις - συλλογή φαρμάκων

Εντός των τειχών 26 Ιουλίου 2014

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης "Ηλίου - πόλις" αυτό το Σαββατοκύριακο συλλέγει φάρμακα και
νοσοκομειακό υλικό* για την πολύπαθη Γάζα.


Την Δευτέρα στις 8:15 μ.μ. ξεκινάμε από τα γραφεία μας και συναντιόμαστε 8:30 μ.μ. στον σταθμό του metro Ηλιούπολης.


Κατεβαίνουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα, στην Συναυλία συμπαράστασης στις καθαρίστριες του Υπ.Οικονομικών, με την Χαρούλα Αλεξίου.


Παραδίδουμε το υλικό στο Δίκτυο "Αλληλεγγύη για Όλους" που με την βοήθεια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού και του Ρ/Σ 105.5 στο Κόκκινο, αναλαμβάνουν να το προωθήσουν στην Παλαιστίνη.

 

Στην επίσημη κρατική Αδιαφορία απαντάμε με Αλληλεγγύη.

 

* Γραφεία: Αμαλίας 3 Νησάκι. τηλ. 211.21.39.536

Σαββατο - Κυριακή 6μ.μ. - 8μ.μ.
Δετέρα 6:30 μ.μ. - 8:15 μ.μ.

Προβλήθηκε 749 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.