• vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • little_bees
  • raxati
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • venchi
  • booze
  • Iraklis_Tsims
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou
  • chrisalida
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • jason cafe
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • enso_tatoo
  • 3pigs

Θεσμοθετείται συνάντηση δημάρχου μαθητικών συμβουλίων στη Γλυφάδα

Στα πέριξ 24 Απριλίου 2015

Τα προεδρεία όλων των μαθητικών συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων της Γλυφάδας κάλεσε η δημοτική αρχή της Γλυφάδας, για μια εις βάθος συζήτηση για όλα τα προβλήματα της σχολικής και μαθητικής κοινότητας. Σε μία προσομοίωση ουσιαστικά συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των μαθητών πήραν το λόγο και ακολούθησε μια πολύωρη και ζωηρή συζήτηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Στρατή Παναγάκου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Άννας Καυκά.

Οι μαθητές εξέθεσαν τα προβλήματα του κάθε σχολείου, όπως και τις απόψεις τους για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Ο κ. Παπανικολάου τους ενημέρωσε για την αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής επί θεμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συντήρηση και λειτουργία σχολείων) και διαβεβαίωσε τους μαθητές ότι η Παιδεία συνιστά απόλυτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Δεσμεύθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των σχολείων και των μαθητών.

Η συνάντηση με τα προεδρεία των μαθητικών συμβουλίων θα αποκτήσει τακτικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιείται δύο φορές ετησίως. Η δημόσια διαβούλευση στο Δήμο Γλυφάδας, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, θα συνεχιστεί και με άλλες, ποικίλες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

 
 

Προβλήθηκε 644 φορές

Γλυφάδα: 16χρονος μέλος συμμορίας διακινούσε ναρκωτικά σε πάρκο - Πού έκρυψε τις συσκευασίες κάναβης - Χτύπησε και τους αστυνομικούς

Από ειδική επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 16χρονος μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πάρκο στην περιοχή της Γλυφάδας

Οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού με το παρατσούκλι ''παπαγάλος'' ο νεκρός στη Γλυφάδα

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις εκβιασμών με «νονούς» της νύχτας – Ο 52χρονος εκτελέστηκε με σφαίρες στο κεφάλι και την πλάτη - Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους