ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Εντός των τειχών 22 Νοεμβρίου 2014

Στην δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με θέμα «Πόλη, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Άμεση Δημοκρατία», κατατέθηκαν μια σειρά προτάσεις, μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση στην Ηλιούπολη ενός κύκλου συζητήσεων με θέμα: «Η πόλη που βιώνουμε ?η πόλη που επιθυμούμε».


Σε μια επόμενη συζήτηση , στο Δημοτικό Άλσος (12/11), συμφωνήθηκε από τους συμμετέχοντες η προώθηση μιας πρώτης Συνάντησης-Ημερίδας σχετικά με ζητήματα που αφορούν τους Ελεύθερους-Δημόσιους Χώρους της Ηλιούπολης, τον Υμηττό και τα απορρίμματα (ανακύκλωση κ.ά).


Για την διοργάνωση αυτής της Ημερίδας θα συναντηθούμε την
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στις 19.30
στο κυλικείο του Δημαρχείου Ηλιούπολης


Στην συνάντηση και στην Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας καλείται να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενη συλλογικότητα και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Προβλήθηκε 636 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,