Κινηματογραφικές Κυριακές από ΚΕΘΕΑ και Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Αρθρογραφία 17 Νοεμβρίου 2013

Το Πολιτιστικό Στέκι του Προγράμματος Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνει κινηματογραφικές συναντήσεις με την προβολή βραβευμένων ελληνικών ταινιών για τρεις συνεχόμενες Κυριακές, τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου, 1η Δεκεμβρίου, 8 Δεκεμβρίου και θα ξεκινούν στις 17:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ως ο μόνος κρατικός Φορέας ενίσχυσης της κινηματογραφίας στην Ελλάδα και το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ως πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει τον χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, συμπράττουν σε αυτή τη δράση με σκοπό την ενίσχυση του πνεύματος της προσφοράς, των ανθρώπινων αξιών και της κοινωνικής φροντίδας.

Είσοδος ελεύθερη.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 210 ? 8653960 / 111 εσωτερικό (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Πολιτιστικό Στέκι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ? Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα.

Πρόσβαση - Μετρό : Αττική, ΗΣΑΠ : Άγιος Νικόλαος.

Προβλήθηκε 716 φορές

Ζούμε σε εποχή θορύβου - μερικά καθαρά λόγια για τα εμβόλια στην παιδιατρική. (Αλέξης Βαβλάς, MD)

Φαντάσου ότι το ανοσοποιητικό του παιδιού σου είναι μια μικρή ομάδα ασφαλείας που περιπολεί αθόρυβα, μέρα-νύχτα. Τα εμβόλια είναι οι πρόβες της: ο τρόπος να γνωρίσει από πριν τους «κακούς» χωρίς να κινδυνεύσει.

''Οι αμαθείς θρασείς'' [ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ)]

Στο αρχείο του Λιαντίνη βρήκα μια τέτοια έκθεση, πέντε σελίδων, με ημερομηνία 30-11-1956. Ήταν σε ταχυδρομικό φάκελο με παραλήπτη τον «Δημήτριον Νικολακάκον, μαθητήν Γυμνασίου». Αποστολέας ήταν η «Επιθεώρησις Σχολείων Λακεδαίμονος».