Κλειστά την Δευτέρα τα φαρμακεία όλης της χώρας

Υγεία 16 Μαρτίου 2014

Το Δ.Σ. του ΠΦΣ θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα για να εκτιμήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων της τρόικας με την κυβέρνηση.

Κλειστά θα είναι και αύριο Δευτέρα τα φαρμακεία όλης της χώρας, λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών που διαμαρτύρονται για τις πιέσεις της τρόικας για αλλαγές στην αγορά φαρμάκου.

Σύμφωνα με τον ΠΦΣ, η τρόικα αποβλέπει στη διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης και την ικανοποίηση των βλέψεων συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που επιθυμούν: Τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ, τις αλυσίδες φαρμακείων στα χέρια ιδιωτών κεφαλαιούχων, τα εξοντωτικά ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων που καταστρέφουν την προσωπική σχέση φαρμακοποιού ? ασθενούς.

Το Δ.Σ. του ΠΦΣ θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα για να εκτιμήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων της τρόικας με την κυβέρνηση. 

 

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 1376 φορές

''Ksou ksou'': Η δωρεάν εφαρμογή για κουνούπια και κατσαρίδες - Πώς την κατεβάζουμε στο κινητό

Με το πάτημα ενός κουμπιού απλά ενεργοποιείται από το ηχείο της κινητής συσκευής ένα αρχείο ήχου που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων

Ενημέρωση από το Δήμο Ηλιούπολης σχετικά με τα κρούσματα στρεπτόκοκκου

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(Ε.Ο.Δ.Υ.) παρατηρείται τον τελευταίο χρονικό διάστημα αλυσιδωτό κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω κρουσμάτων στρεπτοκοκκικής λοίμωξης από πυογόνο στρεπτόκοκκο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

74η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης προσηλωμένη με συνέπεια στο κοινωνικό της έργο, διοργανώνει την 74η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας.