Λουκέτο τις νύχτες στο Πεδίον του Άρεως

Αρθρογραφία 26 Νοεμβρίου 2013

Η είσοδος στο Πεδίον του Άρεως θα επιτρέπεται, στο εξής, από τις 06:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες το πάρκο θα παραμένει κλειστό για το κοινό.

 

«Το Πεδίον του Άρεως είναι ένας πνεύμονας πρασίνου, χώρος αναψυχής και άθλησης και πρέπει να παραμένει καθαρός και ασφαλής, ανοιχτός στους πολίτες αλλά όχι ξέφραγο αμπέλι.

 

 

Αποφασίσαμε την προληπτική περίφραξη και το κλείσιμο για τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν όλη τη μέρα ένα όμορφο και ασφαλές πάρκο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Προβλήθηκε 726 φορές

Ζούμε σε εποχή θορύβου - μερικά καθαρά λόγια για τα εμβόλια στην παιδιατρική. (Αλέξης Βαβλάς, MD)

Φαντάσου ότι το ανοσοποιητικό του παιδιού σου είναι μια μικρή ομάδα ασφαλείας που περιπολεί αθόρυβα, μέρα-νύχτα. Τα εμβόλια είναι οι πρόβες της: ο τρόπος να γνωρίσει από πριν τους «κακούς» χωρίς να κινδυνεύσει.

''Οι αμαθείς θρασείς'' [ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ)]

Στο αρχείο του Λιαντίνη βρήκα μια τέτοια έκθεση, πέντε σελίδων, με ημερομηνία 30-11-1956. Ήταν σε ταχυδρομικό φάκελο με παραλήπτη τον «Δημήτριον Νικολακάκον, μαθητήν Γυμνασίου». Αποστολέας ήταν η «Επιθεώρησις Σχολείων Λακεδαίμονος».