• paulou_dontia
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • kargas
  • anthologio
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • ispecs
  • venchi
  • raxati
  • syntrivani
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • goudis
  • kids_party
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • chrisalida
  • booze
  • petshopcorner
  • skoumis_metaforiki
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Τριήμερη μαθητική «κατάληψη» στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων

Στα πέριξ 04 Ιουλίου 2013

To Schoolwave, το πιο επιτυχημένο στο είδος του Φεστιβάλ στην Ευρώπη, είναι ξανά εδώ! 27 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα δίνουν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στη «Σκιά των Βράχων», στις 5, 6 και 7 Ιουλίου, με μουσικές από pop και death metal μέχρι electrocore και ρεμπέτικο!

«Για τη νέα γενιά η μουσική είναι ο μόνος αληθινός κώδικας επικοινωνίας. Οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημά τους, τις ξεφτιλίσανε οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί», όπως λένε οι Indieatoms, ένα από τα συγκροτήματα του φετινού Schoolwave.

Η μουσική είναι η διέξοδος των παιδιών. Μια αφορμή για να πουν όσα θέλουν. Ένας τρόπος συνομιλίας με το κοινό. Κι αυτό γίνεται τα τελευταία 8 χρόνια, με εκατοντάδες μπάντες να έχουν περάσει από την σκηνή του Φεστιβάλ και χιλιάδες παιδιά να τις έχουν χειροκροτήσει.

Τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα δίνουν και φέτος δυναμικό «παρών» στο Φεστιβάλ, όπου τα περιμένει μια μεγάλη οργανωμένη σκηνή, με άψογο τεχνικό εξοπλισμό και μια ομάδα τεχνικών στο πλευρό τους.

Στο τέλος κάθε βραδιάς, μετά τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θα εμφανιστούν οι: The Burger Project (5/7), οι Suicidal Angels (6/7) και ο Κωστής Μαραβέγιας (7/7). Παράλληλα, θα υπάρχουν και έκτακτες συμμετοχές, όπως του Σάκη των Rotting Christ, ο οποίος παρέα με τον 15χρονο Γιάννη, κιθαρίστα των Speed Alarm, θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Suicidal Angels.

Την επιλογή των 27 συγκροτημάτων που θα παίξουν (ανάμεσα στα 260 που δήλωσαν συμμετοχή) έκαναν οι: Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Κωστής Μαραβέγιας (τραγουδοποιός).

Doors open: 18.30
Τιμή εισιτηρίου: 5 ?, Τριημέρου: 10 ?

Προβλήθηκε 856 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.