Μετά από 25 χρόνια έγινε Ακολουθία Χαιρετισμών στο Βυζαντινό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα των Τραχώνων

Στα πέριξ 07 Μαρτίου 2015

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η δεύτερη Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου στο Βυζαντινό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα των Τραχώνων στον Άλιμο.

 

Τελευταία Ακολουθία Χαιρετισμών έγινε στον Ναό πριν από 25 χρόνια!!!


Το μοναδικό περιβάλλον, το φυσικό κάλος και οι ψαλμωδίες των ιερέων και ψαλτών συνέβαλαν σε μια κατανυκτική και μοναστηριακή ατμόσφαιρα.

u0395u03B9u03C3u03BFu03B4u03B9u03B1  u0398u03B5u03BFu03C4u03CCu03BAu03BFu03C5-u03A4u03C1u03ACu03C7u03C9u03BDu03B5u03C2   u0391u03BBu03B9u03BCu03BFu03C2


Όλα αυτά οφείλονται στην καλή διάθεση που έχει επιδείξει ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κτήματος που είναι η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

 

Η ελληνική εταιρεία Σκλαβενίτης από την πρώτη στιγμή που αγόρασε την εταιρεία ΜΑΚΡΟ μας διεμήνυσε ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία σχετικά με τον ναό. Σήμερα, ανάμεσα στο πλήθος, εκκλησιάστηκαν και ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Η παρουσία τους ήταν σεμνή και διακριτική, όπως έτσι είναι και η διοίκηση της εταιρείας.


Μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα ο περιορισμός των 150 ατόμων που θα εισέρχονται στον Ναό, όπως γινόταν επί ΜΑΚΡΟ και θα διευκολύνουν πλέον την πρόσβαση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο κτήμα.


Όταν μια εταιρεία, όπως ο Σκλαβενίτης, είναι αληθινά φιλική και έχει ανθρώπινο πρόσωπο τότε αυτό θα έχει θετικές συνέπιες στην τοπική κοινωνία. Τέτοιες εταιρείες οφείλουμε να στηρίζουμε !!

 

Επιτροπή Κατοίκων Αλίμου για τους Τράχωνες
E-mail: [email protected]
Iστοσελίδα: www.isodiatrachones.blogspot.gr
Facebook: Σώστε το κτήμα Γερουλάνου/Τράχωνες!..

Προβλήθηκε 649 φορές

Άγιος Δημήτριος: Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο που ''μπούκαρε'' σε ίντερνετ καφέ

Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Ιωάννου Μεταξά και προσέκρουσε, αρχικά, σε δύο σταθμευμένες μηχανές και μετά σε πρόσοψη ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι