Μετά Βαΐων και κλάδων τα ΜΑΤ.

Αρθρογραφία 13 Απριλίου 2014

Χημικά και ξύλο κατά εμποροϋπαλλήλων στη γεμάτη κόσμο Ερμού

 

 

Σε προπηλακισμούς, ξύλο και εκτεταμένη χρήση χημικών κατά διαμαρτυρόμενων εμποροϋπαλλήλων που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην Ερμού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων για απεργιακή κινητοποίηση με σύνθημα ?Ποτέ δουλειά την Κυριακή? προχώρησαν νωρίτερα άνδρες των ΜΑΤ.

 

  • Παπαντωνίου Κώστας
  •  

Προβλήθηκε 369 φορές

Αλέκος Παναγούλης: 49 χρόνια από τον χαμό ενός αυθεντικού λαϊκού ήρωα

Ήταν η Πρωτομαγιά του 1976. Δύο χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας και το δράμα της Κύπρου. Οι Έλληνες έβλεπαν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και με την καχυποψία ότι δεν έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες μίας επιστροφής των χολερικών και των απομειναριών της χούντας.

Η άδεια Αθήνα και τα άδεια όνειρα των παιδιών μας (Ελένη Καλογεροπούλου)

Την ημέρα της γιορτής του Πάσχα βρέθηκα όπως οι περισσότεροι γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι. Εκεί που μετά τον οβελία, ανάμεσα στα γλυκά που έχουν μείνει και στο τελευταίο τσίπουρο, γίνονται οι πιο σημαντικές συζητήσεις.