• kargas
  • ispecs
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • raxati
  • lampros_odontiatros
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • syntrivani
  • petshopcorner
  • dimi_fashion
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • 3pigs
  • chrisalida
  • kids_party
  • anagnostou
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • skoumis_metaforiki
  • artina bakery
  • Iraklis_Tsims

Νέα αίτηση αναθεώρησης της Απόφασης για το Ελληνικό

Στα πέριξ 17 Δεκεμβρίου 2014

Αίτηση αναθεώρησης της απόφασης, με την οποία ξεκινά η επένδυση στο Ελληνικό, κατέθεσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο μετά την Περιφέρεια Αττικής και ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας ατομικά, αλλά και ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» και της Ένωσης Προσώπων «Συσπείρωση για Δημοκρατία και Σεισάχθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις θα συζητηθούν στις αρχές του νέου έτους στην αυξημένη 7μελή σύνθεση του 6ου Τμήματος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου. Ειδικότερα, πρόσφατα το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (πρόεδρος Σωτηρία Ντούνη), με την υπ' αριθμ. 3800/2014 απόφασή του είχε κρίνει νόμιμο τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση του Ελληνικού με πλειοδότη την εταιρεία LAMDA.

Ο Γιώργος Κόκκας στην αίτησή του υποστηρίζει ότι, αν και ανακηρύχθηκε μειοδότης η εταιρεία LAMDA, στην πραγματικότητα αγοράστρια είναι «μια παντελώς άγνωστη εταιρεία ειδικού σκοπού του Λουξεμβούργου, η Hellinikon Global, της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο υπολείπεται των απαιτήσεων της όλης διαδικασίας παραχώρησης».

Ακόμη, υποστηρίζει ότι παραβιάστηκε τόσο η νομοθεσία (Ν. 3986/2011), όπως επίσης και η διαγωνιστική διαδικασία.

της Μαρίας Δήμα απο Εφημερίδα των Συντακτών

Προβλήθηκε 799 φορές

Γλυφάδα: 16χρονος μέλος συμμορίας διακινούσε ναρκωτικά σε πάρκο - Πού έκρυψε τις συσκευασίες κάναβης - Χτύπησε και τους αστυνομικούς

Από ειδική επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας/Δ.Δ.Ε.Ε.Α/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη 16χρονος μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πάρκο στην περιοχή της Γλυφάδας